Ekoorganik
Ekonomik ve Organik Alışverişin Adresi!
Doğadan Gelen Sağlık
Medikal Sözlük
Sağlık bilgileri ve tıp terimleri sözlüğü
MedikalSozluk.com
 Anasayfa | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | İletişim

Vakıflar Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

memur Vakıflar Bankası 05.04.2014 günü Müfettiş Yardımcılığı pozisyonları için sınav düzenleyecektir.

Lütfen broşürdeki bilgileri dikkatlice okuduktan sonra Başvuru Formu linkini tıklayınız.

 

Yazılı Sınav, Anadolu Üniversitesi'nce 05.04.2014 (Cumartesi) günü, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Sınava başvurusu kabul edilen adaylar 31.03.2014 tarihinden itibaren Anadolu Üniversitesi'nin "http://vakifbank.anadolu.edu.tr" adresinden T.C. Kimlik numaralarını girerek “Sınav Giriş Belgesini” yazıcıdan döküm olarak alabileceklerdir. Yazılı sınavın yapılacağı yerin adresi ve sınav saati Sınav Giriş Belgesinde belirtilecektir.

 

Bankamız Teftiş Kurulu Başkanlığı doğrudan Yönetim Kuruluna bağlı olup Yönetim Kurulu adına Banka teşkilatında ve Bankanın denetimi altındaki kuruluş ve şirketlerde teftiş, inceleme, soruşturma ve her türlü araştırma yapma görev ve yetkisine sahiptir.

Müfettişler, talimatları Yönetim Kurulu adına Teftiş Kurulu Başkanı'ndan alırlar. Görev ve sorumluluklarını tarafsız, bağımsız ve objektif bir şekilde gerekli mesleki özen ve dikkati göstererek yerine getirirler.
Teftiş Kurulu Üyeliğine Müfettiş Yardımcısı Giriş Sınavını kazanmak suretiyle girilir.
Müfettiş Yardımcılığının süresi 5 yıldır. Bu sürenin 18 ayı mesleki bilgi ve tecrübenin edinileceği staj dönemidir. Staj döneminin sonunda mesleki bilgi ve davranışının yeterli düzeye eriştiği anlaşılan Müfettiş Yardımcılarına Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından Yetkili Müfettiş Yardımcısı olarak görev verilir.
Müfettiş Yardımcılarının durumları 5 yıllık dönemin içinde değerlendirilir ve mesleki bilgi, çalışma ve davranış yönünden yeterli oldukları anlaşılan Müfettiş Yardımcıları yeterlik sınavına kabul edilirler. Müfettiş Yeterlik Sınavı’nda başarılı olan Müfettiş Yardımcıları Müfettiş olarak atanırlar.
Müfettişler Genel Müdürlüğün ihtiyaçları doğrultusunda Birimler veya Şubelerde Müdür Yardımcısı olarak idari göreve atanabilirler. Müfettişlerden, Bankamız Personel Yönetmeliği hükümlerine göre durumu uygun olanlar doğrudan Müdür olarak da idari göreve atanabilirler.
Müfettişler mesleki bilgilerini artırmak ve bankacılık konusunda incelemelerde bulunmak üzere bir süreliğine yabancı ülkelere gönderilebilirler.
Müfettiş Yardımcıları, maaşa ek olarak, bölge merkezi dışında daha fazla olmak üzere, günlük harcırah alırlar. Görev yolculukları nedeniyle yapılan konaklama ve ulaşım harcamaları belirli limitler dahilinde Bankaca karşılanır. Ayrıca, özel uzmanlık tazminatı, yabancı dil tazminatı, yılda 4 defa ikramiye ve 2 defa performansa bağlı prim ve Bankamız Ana Sözleşmesi gereğince kara bağlı olarak yılda bir kez kar payı alırlar.
Kurula yeni atanacak Kurul Üyeleri'nin Bölge Merkezleri İstanbul olarak belirlenecektir.

 

Vakıflar Bankası 10.02.2014
Devletim.com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere ve haberlere kolay ulaşmaları amacıyla kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Devletim.com © 2014