Ekoorganik
Ekonomik ve Organik Alışverişin Adresi!
Doğadan Gelen Sağlık
Medikal Sözlük
Sağlık bilgileri ve tıp terimleri sözlüğü
MedikalSozluk.com
 Anasayfa | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | İletişim

2014 ALES İlkbhar Dönemi Cevap Kağıtları

sinav5 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 2014 İlkbahar Dönemi sınavına ait cevap kağıtlarının %10'u ÖSYM tarafından yayınlandı

11 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2014-ALES İlkbahar Dönemi Sınavına giren adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 20 Mayıs 2014 günü saat 16.30’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. 

Sınav sorularının %10’unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorular, adayların bu sorulara verdikleri cevapları da izlemesini ve cevap kâğıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmelerini sağlamak amacıyla erişime açılacaktır.  Adaylar, sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara (yayımlanan %10) http://skgs.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur. 

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖSYM 20.05.2014
Devletim.com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere ve haberlere kolay ulaşmaları amacıyla kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Devletim.com © 2014