Ekoorganik
Ekonomik ve Organik Alışverişin Adresi!
Doğadan Gelen Sağlık
Medikal Sözlük
Sağlık bilgileri ve tıp terimleri sözlüğü
MedikalSozluk.com
 Anasayfa | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | İletişim

KPSS 2014/4 Atama Sonuçları

memur2 Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirmesonuçları açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları 4 Temmuz 2014 günü saat 18.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

2014 yılı başından itibaren OSYM aday kayıt sisteminde, adaylara aynı düzeyde birden fazla eğitim bilgisi bildirme fırsatı verilmiş, bu yerleştirme döneminde de ilk kez aynı düzeyde birden fazla eğitimi olan adaylara eğitimlerinin her birinden tercih yapma fırsatı sağlanmıştır.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

KPSS-2014/4 Yerleştirme Sonuçları

KPSS-2014/4 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

ÖSYM 04.07.2014
Devletim.com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere ve haberlere kolay ulaşmaları amacıyla kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Devletim.com © 2014