Ekoorganik
Ekonomik ve Organik Alışverişin Adresi!
Doğadan Gelen Sağlık
Medikal Sözlük
Sağlık bilgileri ve tıp terimleri sözlüğü
MedikalSozluk.com
 Anasayfa | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | İletişim

KPSS 2014/4 Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Sözleşmeli Personel Alımı

cevre_ve_orman_bakanligi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına KPSS3 puan türüyle sözleşmeli personel alımı yapılacaktır

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

 

Tercih işlemleri 30 Haziran 2014 tarihinde başlayacak, 3 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyinde tercih yapılabilecek sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır. Kılavuz, 30 Haziran 2014 tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adayların, Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmeleri için, 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılmış olan 2012-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puanı hesaplanmış olması gerekmektedir.

 

Adaylar tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

 

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

                                                                                                           ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzu

ÖSYM 30.06.2014
Devletim.com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere ve haberlere kolay ulaşmaları amacıyla kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Devletim.com © 2014