Ekoorganik
Ekonomik ve Organik Alışverişin Adresi!
Doğadan Gelen Sağlık
Medikal Sözlük
Sağlık bilgileri ve tıp terimleri sözlüğü
MedikalSozluk.com
 Anasayfa | Açılış Sayfası Yap | Favorilere Ekle | İletişim

2014 İlkbahar Dönemi YDS Başvuruları

sinav1 2014 İlkbahar dönemi YDS başvuruları 3-12 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2014-YDS İlkbahar Dönemi) 6 Nisan 2014 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular 3-12 Şubat 2014 tarihlerinde yapılacaktır.

Adaylar, 2014-YDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuzda; başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Merkezimiz kayıtlarında adaylara ait eğitim bilgileri, arşiv bilgisinin oluşturulabilmesi ve bu bilgilerin diğer sınavlar/yerleştirmelerde de kullanılabilmesi amacıyla başvuru aşamasında alınmaktadır. Bu amaçla; Başvuru Merkezlerince eğitim bilgileri alanında bilgi girişinin yapılabilmesi için, adayın eğitim bilgilerini gösteren resmi belgenin/belgelerin (diploma, mezuniyet belgesi vb.) başvuruda adayın yanında bulunması gerekmektedir. Eğitim bilgileri, Sınav Koordinatörlükleri ve Başvuru Merkezleri tarafından belgeye dayalı olarak kontrol edilerek sisteme kaydedilecektir. Bu nedenle adayların başvuru merkezine giderken güncel (en son) eğitim bilgilerine ait resmi belgelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖSYM 03.02.2014
Devletim.com vatandaşların kamu hizmetine sunulmuş olan e-hizmetlere ve haberlere kolay ulaşmaları amacıyla kişisel özverilerle oluşturulmuştur ve Resmi Kurumlar ile doğrudan veya dolaylı hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Devletim.com © 2014